1 Aralık 2017 Cuma

İzoletta'da Romantik Evlenme Teklifi


Kız arkadaşınıza "Benimle evlenir misin?" diye karar verdiniz. Şimdi sıra bunu ne şekilde yapacağınıza karar vermeye geldi. Özel bir şey olsun, sevgiliniz bugünü hiç unutmasın istiyorsunuz. Size bir öneride bulunmak istiyorum:


Teklifinizi geniş camları bir ormana açılan, nostaljik ve şık bir şekilde dekore edilmiş bir mekanda yapma fikrine ne dersiniz? 



Evet mi? Öyleyse LifePark İzoletta tam da aradığınız mekan olabilir. Aşağıdaki İzoletta'da romantik evlenme teklifi organizasyonu fotoğraflarını görünce bana hak vereceğinizi sanıyorum. 


Her tarafa tealight mumların, nostaljik fenerlerin, kırmızı renkli, kalp biçiminde uçan balonların serpiştirildiği bir mekan düşünün. Camlı bir mekan burası, ne yana dönseniz havası, renkleri mevsime göre değişen ama her daim güzel, dinlendirici ve iç açıcı olan bir orman manzarası görüyorsunuz. Hava şartları uygunsa buraya etrafına mumlar ve fenerler serpiştirilmiş bir kırmızı halıya basarak giriyorsunuz. Mevsim ilkbahar veya yaz ise teklifinizi açık havada, bir çardağın altında yapmanız da mümkün ayrıca. 


Aslında, ortamın nostaljik havasından ötürü, vintage tarzı evlilik teklifi de denilebilir burada yapılacak bir teklif için. Bir metropolde yaşıyor ve gün içinde itiş kakış kalabalıklara, hava kirliliğine, trafik terörüne maruz kalıyorsanız burada rahatladığınızı, nefes aldığınızı hissedersiniz. Çevrenize baktığınız zaman çoğumuzun görmeye hasret kaldığımız bir şeyi görürsünüz; etkileyici ve iç açıcı bir doğa manzarası. Şimdi olduğu gibi, mevsim sonbahar ise hava serindir, belki yağışlıdır da; o zaman pencerelerden yaprakları dökülmüş ağaçları, yerleri ve kameriyelerin çatılarını kaplamış sarı yaprakları görürsünüz; siz içeridesinizdir, belki şöminenin, belki de ikiniz için hazırlanmış olan romantik masanın başında ve az sonra yapmaya hazırlandığınız teklif için heyecan içinde. Sevgiliniz, planladığınız sürpriz evlilik teklifi için özel olarak süslenmiş olan böyle bir mekana girince mutlu olmaz mı sizce de? 


İzoletta'da evlenme teklifi almanın birçok kadını mutlu edecek bir şey olduğunu sanıyorum. Ne dersiniz, kız arkadaşınızın hoşuna gider mi?

Piknikte evlenme teklifi için tıklayın




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder