11 Aralık 2017 Pazartesi

Çatıda Evlenme Teklifi: Bir New York Masalı


Meghan ve Desmond liseye beraberce gitmişler ama o zamanlar aralarında hiçbir şey olmamış. Aslında aralarında hep bir bağlantı, bir çekim var gibiymiş ama flört etmemişler. Lise bittikten sonra da herkes kendi yoluna gitmiş. Yıllar boyu birbirlerini ne görmüş, ne de haber almışlar.


















Bir gün tekrar karşılaşacaklar, bir daha da ayrılmayacaklar ve Desmond Meghan'a çatıda evlenme teklifi yapacak, bunlar akıllarının ucundan bile geçmezmiş. Ama işte, kaderin ağlarını bu şekilde öreceği tutmuş. Bu ikili yıllardan sonra bir alışveriş merkezinde birbirlerine rastlamış ve bir daha da birbirlerini bırakmamışlar.



Olaylar eğlenceli, rahat bir hafta sonu geçirmek için New York'a geldikleri zaman gerçekleşmiş. Meghan, kaldıkları otelde akşam yemeği için hazırlanırken kendini nedense huzursuz, endişeli, tuhaf hissediyormuş. Sezgileri ona bir şeyler olacağını söylüyormuş sanki, ama ne? Desmond da tedirgin görünüyormuş. Normalde kız arkadaşından önce hazırlanmış olur ve onun hazırlanması uzun sürdüğü için sızlanarak beklermiş. Bu sefer, otelin alt katına inmiş ve orada bir şeyler içerek bekleyeceğini söylemiş. Onun böyle yapmasına alışık olmayan Meghan şaşırmış.

Aşağıya indiği zaman bir Uber araç çağırmışlar. Araç onları etrafında gökdelenlerin yükseldiği bir çatı katına götürmüş. Zemininde gül yapraklarıyla yapılmış, etrafı mumlarla çevrelenmiş büyük bir kalp figürünün olduğu bir çatı katına. Desmond kalbin ortasında dizinin üstüne çökmüş ve Meghan'a teklifini yapmış.


Bu New York masalı size de ilham verebilir. Evde evlenme teklifi yapmak gibi bir planınız varsa böyle bir kalbi evinizin salonunda hazırlayabilirsiniz mesela. Biraz daha detay olsun isterseniz güzel bir masa hazırlayabilir, süsleme için balonlar, çiçekler, fenerler de ekleyebilirsiniz. Bir organizasyon şirketi ile anlaşırsanız onlar zaten kumsalda, Saphire'de, Kız Kulesi'nde, evde, otel odasında, İzoletta'da evlenme teklifi organizasyonlarının hemen hepsinde yapıyorlar bunu.



Life Park İzoletta'da evlilik teklifi yapmak çok güzel bir fikir olabilir bu arada, aklınızda olsun. Geçenlerde Hayatımın Sürprizi ekibinin bu mekanda hazırladığı bir sürpriz doğum günü organizasyonuna misafir oldum. Romantik organizasyonlar için ideal bir yer gerçekten. Bu mevsimde mesela, camlardan sarı - yeşil bir sonbahar manzarası, dışarıda çardaklar, ağaçlar, içeride pencere önlerine yerleştirilmiş şık masalar, etrafta dekoratif aksesuarlar, şömine....öyle güzel ve dinlendirici ki.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder