1 Temmuz 2017 Cumartesi

San Francisco'da Büyüleyici Bir Evlilik Teklifi

Dongjin kolejde okur ve sıla hasreti çekerken kız arkadaşı Simeng ona her zaman "Ev, birlikte olduğumuz yerdir." derdi. Rahatlamaya ihtiyacı olduğu zamanlarda ona bu güzel mesajı söyleyen kızın kendisi için doğru insan olduğunu biliyordu. Ona San Francisco'da evlilik teklifi yapmak kararıyla the Heart Bandits firmasına başvurduğu zaman bu sözlerin de teklif ortamına dahil edilmesine karar verildi. Mesaj çelenkle kaplanmış ve Simeng'in en sevdiği çiçeklerle çevrelenmiş bir afişe yazılacaktı.


 Arkadaşlarının sevgilisini onun yanına getirmesini onun alışık olmadığı bir şekilde bir takım elbise giymiş olarak beklerken Dongjün biraz heyecanlıydı. Onu bu kıyafetle görmek Simeng için gerçekten sürpriz oldu. Zemine en sevdiği çiçeklerin yapraklarından oluşan bir koridor yapılmış, direklerden sarkan şeffaf kavanozların içine ikisinin fotoğrafları koyulmuştu. Erkek arkadaşı ona diz çökerek evlenme teklifi yaparken bir kemancı romantik bir parça çalıyordu. Simeng Dongjin'e "Evet" dedi, "Tabii ki seninle evlenirim."







Siz de teklifinizi planlarken aranızda özel bir anlamı olan bir söz, şiir veya şarkı gibi unsurları kullanabilirsiniz. Size yönelik sürekli bir seslenişine, sözüne, şakasına böyle değer verdiğinizi görmekten hoşuna gider, değil mi? Bir masanın üstünde, odada, bahçede, mekanda özel bir ortam hazırlanacaksa mutlaka onun sevdiği renkleri ve çiçekleri kullanın. Masanın üstünde favori renginden dekoratif aksesuarlar veya mesela kedileri çok seviyorsa kedi bibloları olabilir. Onun beğenilerinin farkında olduğunuzu ve ortaya seveceği bir ortam çıkarmak için emek verdiğinizi hissettirin. Kadınlar böyle incelikleri sever.

Dongjin'in takım elbise giymesi kız arkadaşı için bir sürpriz olduğuna göre normalde bu tarzda giyinmeyen biri olmalı. Tarzını değiştirerek hem onu şaşırtmış, hem de bugüne yüklediği anlamı vurgulamış. Stilinizde siz de buna benzer bir değişiklik yapabilirsiniz belki. Etkileyici bir evlilik teklifi yapmak çok zor bir şey değil. Bunun için dünyanın en orijinal fikrini bulmaya çalışmak veya bütçenizi zorlamak zorunda değilsiniz. Ayrıntılar üzerinde, sevgilinizi etkileyecek ve duygulandıracak şeyler üzerinde düşünün. Nasıl bir ortamda teklif almak isteyeceğini düşünün. Bu konuda belli bir hayali olup olmadığını anlamak için yakın bir arkadaşından fikir alın. Ona sıkı ağızlı olması ve sürprizi bozmaması gerektiğini hatırlatmayı da unutmayın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder