14 Haziran 2017 Çarşamba

Evcil Hayvanlar Evlenme Teklifi Planınıza Dahil Olabilir Mi?

Mükemmel bir evlilik teklifi yapmak için beyin fırtınası yapıyorsanız bu çok özel anlara evcil hayvanınızı, özellikle kedinizi veya köpeğinizi de dahil edebilirsiniz. Bunun kız arkadaşınızı rahatsız etmeyeceğinden eminseniz tabii. Hatta, bu fikri güzel buluyorsanız bir arkadaşınızın hayvanını kullanma yoluna da gidebilirsiniz. Yabancı sitelerde görüyorum, yapıyorlar insanlar bunu. Fena bir fikre de benzemiyor, bu özel  güne fazladan duygu ve renk katabilir. İkiniz de hayvansever insanlarsanız hepten güzel olur.


 Evcil bir hayvanı evlenme teklifi planına dahil etmek için yapabileceğiniz şeylere gelince,bunun için en çok kullanılan yöntemlerden biri kedinin veya köpeğin boynuna üstünde "Bizimle evlenir misin?", "Babamla evlenir misin?" vb. bir mesaj yazan bir tasma takmak ve / veya teklif yüzüğünü bir şekilde tasmaya iliştirmek. Evde bir akvaryumunuz varsa içine define sandığı tarzında bir aksesur alıp içine yüzüğü koyma yoluna da gidebilirsiniz. Sandığın üstüne bir de ıslanmayacak şekilde bir mesaj koyulabilir. Evde evlenme teklifi yapmayı düşünüyorsanız neden olmasın?




 Mesajınızı tasmaya yazdırmak yerine kediniz veya köpeğiniz için üstünde teklif sözleri basılmış bir giyim eşyası hazırlatmayı da düşünebilirsiniz.


 Kız arkadaşınız bir evcil hayvanı olmasını çok istiyorsa ve şartları bir hayvana sahip olmak için uygunsa onun için istediği gibi bir hayvan bulun. Onu şık bir kutuya koyarak kendisine hediye edeceğiniz zaman aynı zamanda teklifinizi de yapın. Tasmaya bir teklif mesajı ve yüzük ekleme olayını bu projede de kullanabilirsiniz. Ya da böyle bir şey yapmazsınız ve o kutuyu açıp hayvanı sevinç içinde kucağına aldığı zaman önünde diz çökerek (Veya çökmeyerek, nasıl isterseniz) "Bu kadar mutluyken evlenme teklifime de hayır demeyeceğini umuyorum" gibi bir cümle kurabilirsiniz. Bu da başka bir fikir.



Sizin değil de sevgilinizin evcil hayvanı varsa onu kullanma şansınız da olabilir belki. Bu kez tasmasına "Bu adamla evlensen mi diyorum, fena birine benzemiyor" tarzında esprili bir şeyler yazma yoluna gidebilirsiniz. Yürüyüş vb. bir etkinliğinize onun hayvanının da katıldığı veya evinde misafir olduğunuz bir gün için ayarlanabilir bu. Aşağıdaki tabelada "Anne, bunu eve alalım mı?", "Anne, bunu alalım mı, n'olursun" gibi anlamları olan bir cümle yazıyor.


Evcil hayvanla evlenme teklifi yapmak için başka fikirler de bulunabilir. Sizin veya bir arkadaşınızın eğitimli bir köpeği varsa ona birkaç özel numara öğretilebilir belki. Sevgiliniz köpeğini düzenli olarak yürüyüşe çıkarıyorsa bu yüyüşlerden biri sırasında gerçekleşecek bir sokakta evlenme teklifi organizasyonu hazırlayabilirsiniz. Yanında köpeğiyle beraber sizin yönlendirdiğiniz şekilde hareket eder ve finalde evlenme teklifinizle karşılaşır...lar. Böylece mutluluğuna çok sevdiği hayvanı da ortak olmuş olur.




Böyle bir teklife hayır diyemeyecek birçok kadın vardır sanırım. Sevgiliniz bir hayvanseverse bu konuda düşünmeye başlayın. Ziyaretiniz için teşekkürler.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder