22 Şubat 2016 Pazartesi

Honolulu'da Evlenme Teklifi


4 yıldır beraber olduğu kız arkadaşı Christine'le birlikte Hawai'de tatil yapmakta olan Kevin The Heart Bandits organizasyon şirketine başvurmuş ve sevgilisine bir sürpriz evlenme teklifi yapmak için yardım istemiş. Firma da güzel bir kumsalda evlilik teklifi projesi hazırlamış. Organizatörler Kevin'le konuşurken sevgilisinin bir Disney hayranı olduğunu ve kendisinin ona "Disney Prensesi" diye hitap ettiğini öğrenmişler. Bu Honolulu'da evlenme teklifi senaryosu buna göre şekillendirilmiş. Evlenme teklifi yapacağınız zaman bunu sevgilinizin belli bir hobisi, ilgi alanı, böyle hayranı olduğu bir şey üzerinden yapmayı düşünebilirsiniz siz de, bu güzel bir fikir.


Gün batımında sahile doğru yürürlerken Christine'in gözleri, sürprizi görmesin diye bir bantla kapalıymış. Ve orkide yapraklarından yapılmış olan kocaman kalbe giden yola, Christine'in en sevdiği renkten yastıkların üstüne koyulmuş halde Disney karakteriyle ilgili simgeler koyulmuş. Bunların yanına da Kevin'in o simgeyle ne demek istediğini anlatan tabelalar yerleştirilmiş. Cinderella'nın cam ayakkabılarının yanında "Arayış sonunda bitti" yazıyor, "Prensesimi buldum" olarak da düşünebilirsiniz bunu.


İkinci yastığın üzerindeki değnek Kevin'in Christine'in bütün dileklerini yerine getirmeye çabalayacağını ifade ediyor. Sihirli değnek meselesi.


Üçüncü yastığın üstündeki tacın yanında "Sen benim prensesimsin" yazıyor. Dördüncü yastığın üstünde bir fanusun içinde 2 kırmızı gül var. Bu güller Disney'in "Güzel ve Çirkin" karakterlerini temsil ediyor. Tabelada da "Hayatım boyunca seni beklemiştim" yazıyor.



Etrafı orkide yapraklarıyla süslenmiş bu romantik sürprizler bittikten sonra yol yine orkide yapraklarıyla yapılmış olan büyük kalbe varıyor. Kevin bu kalbin merkezinde diz çökerek teklifini yapıyor.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder