7 Kasım 2015 Cumartesi

Kumsalda Evlenme Teklifi: Watergate Bay, Cornwall

Yer: İngiltere, Cornwall, Watergate Bay Plajı

 Konsept: Kumsalda evlenme teklifi, sahilde romantik evlilik teklifi

 Kimden kime: Yusuf'tan kız arkadaşı Roshni'ye

Organizasyon: Inspire Hire


     

Kız arkadaşı Roshni'ye evlenme teklifi yapma zamanının geldiğine karar veren Yusuf, bir iş toplantısı için Cornwall'a gitmesi gerekince, teklifini buradaki Watergate Bay Plajı'nda yapmaya karar vermiş. Oraya iş için gittiği ve sınırlı bir süre kalacağı için fazla zamanı yokmuş, hatta önceden gidip sahildeki hazırlıkları kontrol etmeye bile zaman bulamamış. Ama anlaştığı organizasyon firması gayet titiz ve özenli bir şekilde çalışarak bu güzel kumsalda evlilik teklifi organizasyonunu ortaya çıkarmayı başarmışlar.






Çiçek, çardak, mumlar, fenerler, şampanya, kanepe, canlı müzik; her ayrıntı düşünülmüş ve güzel bir ortam hazırlanmış gördüğünüz gibi.



Kız arkadaşınıza "Benimle evlenir misin?" diyeceğiniz günün unutulmayacak güzellikte, bambaşka bir gün olmasını istiyorsanız siz de teklifinizi bu tarzda veya başka bir konseptle yapabilirsiniz. Bunlar gelecek zamanlar için çok güzel anılar. Evet, teklifiniz böyle oldu diye evliliğiniz de şahane olacak diye bir şey yok, hatta tam tersi bile olabilir. Ama insan hayatı güzelleştirmek, anlara özellik katmak, mutlu etmek, mutlu olmak, sevindirmek, sevinmek için çaba göstermeli; öyle değil mi?







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder