26 Ekim 2015 Pazartesi

Evlilik Teklifi Haberleri 2015


Erkeklerin kız arkadaşlarına yaptıkları evlilik teklifi haberleri arasından birkaç örnek seçip yazayım dedim, 'Teklifimi ne şekilde yapsam acaba?' diye düşünen ziyaretçilerimize fikir verebilir bunlar. İşte seçtiğim haberler:


- Akhisar'da yaşayan Mahmur Ercan kız arkadaşı Figen Sarı için çok hoş bir sokakta evlilik teklifi organize etmiş. Nasıl yapmış; Akhisar'daki bir yeşil alanın bir kısmına belli aralıklarla bir sürü ayaklı afiş serpiştirmiş. Afişlere 'Bana bir ömür boyu katlanır mısın, gözlerimi her sabah yanında açmak istiyorum, benimle evlen yoksa ben seninle evlenirim, salonda uyuyakaldığımda kalk yerine yat diyenim olur musun; gibi evlilik teklifi sözleri yazdırmış. Kız arkadaşıyla beraber bunların arasından yürümeye başlamışlar. Figen Hanım çok şaşırmış tabii. Afişlerin bittiği noktada çifti üstünde kalp şeklinde aksesuarlar, bir pasta ve şarap (Galiba) bulunan bir masa bekliyormuş. Masanın arkasında da teklifi ifade eden kocaman bir pankart asılıymış. Burada diz çöküp teklifini yapmış ve bu şahane jestin üstüne 'Evet' cevabını da almış tabii ki.

- Cesur Uzuner Çorum'da yaşıyormuş, 3 yıl önce tanıştığı kız arkadaşı Büşra Üzülmez ise Adana'da. Büşra arkadaş ziyareti için Adana'ya gelecek olunca Cesur bu fırsatı değerlendirip evlenme teklif etmeye karar vermiş. Büşra ile buluşacağı Gazi Caddesi'ne gidip üstünde "Benimle evlenir misin?" yazan bir pankart açarak beklemeye başlamış. Kız arkadaşı gelince de onun önünde diz çöküp aldığı çiçeği uzatmış. Büşra teklifi kabul edince de aldığı yüzüğü çıkarıp onun parmağına takmış. Bu güzel anlar çevredekilerin alkışları ve gökyüzüne uçurulan balonlar arasında sona ermiş.


- Ali İpek (Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek'in oğlu) 4 yıldır arkadaşlık ettiği Hira Naz'a evlenme teklif etmeye karar verdiği zaman ailesinin Marmaris'te demirlenmiş halde olan teknesini pembe ve beyaz güllerle süsletmiş. Gün batımı saatlerinde kız arkadaşına burada teklifini yapmış, Hira Naz da ona "Evet" demiş. Daha sonra romantik bir yemek yemişler ve yakın dostlarıyla beraber kutlama yapmışlar.

Böyle bir teklif yapmak için bir tekneniz olması şart değil tabii, bir organizasyon şirketi ile görüşüp yatta evlenme teklifi paketlerinden birine talip olabilirsiniz.

- Antalya'dan Ogün Kutmur'un kız arkadaşı Seçil Ünal'a yaptığı sürpriz evlilik teklifi de şöyle: Arkadaşlarının tişörtlerinin sırt kısmına "Benimle evlenir misin?" sorusunun harflerini yazdırmış. Seçil'le beraber bu arkadaşlarının bulunduğu meydana (Muratpaşa Saat Kulesi) gelmiş. Bu sırada sokak müzisyenleri meydanda gösteri yapıyorlarmış. Ogün'le Seçil oraya gelince aynı anda arkadaşlarını dönmüşler ve Seçil teklif yazısını görmüş. Etrafta bir alkış kopar ve olayı kutlamak için meşaleler yakılırken genç kız gözlerinden sevinç gözyaşları akarak teklifi kabul etmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder