1 Mart 2015 Pazar

Çırağan Sarayı'nda Evlilik Teklifi

İstanbul'daki evlilik teklifi mekanları içerisinde en popüler olanlarından biridir Çırağan Sarayı. Bir zamanlar içinde sultanların yaşadığı, yabancı devletlerin elçilerinin ağırlandığı, sazlı sözlü gece eğlencelerinin düzenlendiği saray 2 kere yıkılıp tekrar yapılmış. 1910 yılında yanmasından sonraki 80 yıl boyunca adeta sahipsiz kalmış, sonra 1987'de restore edilmiş ve 1992 yılında otel olarak faaliyet göstermeye başlamış. Günümüzde Çırağan Sarayı'nda evlilik teklifi organizasyonları ve muhteşem düğünler yapılıyor; buraya konaklamak veya yemek yemek için gelen insanlar tarihi dokunun, nefes kesen manzaranın, kaliteli ve lezzetli yiyeceklerin, birinci sınıf servis hizmetlerinin tadını çıkarıyorlar.

 Kız arkadaşınıza sarayda unutulmaz bir sürpriz evlenme teklifi yapmak istiyorsanız organizasyonu profesyonellere bırakmanızı tavsiye ederiz. Bu tip sürpriz organizasyonlar yapmakta ustalaşmış olan ekiplerin elinden olağanüstü işler çıkıyor. Detayları ve fiyatları farklı olan Çırağan Sarayı'nda evlenme teklifi paketleri arasından birini seçerek sevgilinizi mutluluktan sarhoş edebilirsiniz. Ve geçirdiğiniz olağanüstü saatler ortak anılarınızın en güzellerinden biri olarak ömür boyu aklınızda kalır. Ayrıca dilerseniz organizasyonu yapan firma her detayı, her saniyeyi tekrar yaşamanızı sağlayacak profesyonel bir video da çekebiliyor.

Çırağan'da evlenme teklifi paketlerinin en detaysız, en sade olanı Tuğra Restoran'da özel olarak dekore edilmiş şık bir masada 2 kişilik bir yemekten oluşuyor. Bu özel anların hatırası olarak kalmak üzere isimlerinize özel birer menü basılıyor ve masanız konsepte uygun çiçeklerle süsleniyor.

Yemekten sonra ikiniz için sarayın bahçesinde özel bir bank hazırlanmasını isterseniz bu da mümkün. Bank ve çevresi süsleniyor ve dilerseniz burada bir nevi küçük parti hazırlanıyor. Bu partide balonlar uçurabilir, üstünde evlilik teklifinizi ifade eden sözlerin yazılı olduğu bir pankart açılabilir, bir müzisyen canlı müzik yapabilir, evlilik yüzüğünüz bir animatör tarafından sunulabilir, teklif sırasında başınızdan aşağıya gül yaprakları serpiştirilebilir veya hayal ettiğiniz başka detaylar olabilir.

 'Ben daha fazlasını, hatta çok daha fazlasını istiyorum' diyorsanız o da hiç sorun değil. Yemekten sonra gösterişli bir şekilde süslenmiş, içine üstünde hafif ikramlıklar olan güzel bir masa kurulmuş bir tekneyle 1 saatlik Boğaz turu yapabilirsiniz örneğin. Ek bir alternatif olarak duygularınızın ve teklifinizin Boğaz Köprüsü'nün altına lazer ışıklarıyla yazılmasını da isteyebilirsiniz.

Teklifi yaptığınız günün gecesinde kız arkadaşınızla beraber Çırağan'da Boğaz manzaralı bir odada kalmayı düşünür müsünüz? Organizasyon firmalarının bu seçeneği içeren paketleri de var.

 Profesyonel fotoğraf çekimi yapılmasını veya yaşadığınız eşsiz saatleri ölümsüzleştirecek bir video hazırlanmasını da isteyebilirsiniz. Alternatif çok kısacası, siz yeter ki isteyin, sürpriz organizasyon ekipleri rüya gibi saatler geçirmeniz için arı gibi çalışmaya hazırlar.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder