26 Şubat 2015 Perşembe

Sürpriz Evlilik Teklifleri Ne İşe Yarar?


Kumsalda, sinemada, tiyatroda, sokakta, yunus gösterileri yapılan bir salonda, tarihi bir mekanda, şık bir restoranda, helikopterde yapılan sürpriz evlilik teklifleri ne işe yarar? Teklifi alan bayanın gözlerinin parlamasını, coşkuyla havaya sıçramasını, sevinçten gözlerinin dolmasını sağlamaya yarar. Onun ilerleyen zamanlarda keyifle hatırlayacağı, zevkle söz edeceği anılarının sayısına 1 anı daha eklenmesini sağlamaya yarar.

Kız arkadaşınız kendisine evlilik teklif etmenizi bekliyor olabilir. Belki o sıralarda ona 'Benimle evlenir misin?' demeniz onun için büyük bir sürpriz olmayacaktır. Belki ilişkinizin evliliğe doğru gittiği ve büyük teklifin yapılmasının zamanının geldiği gayet bellidir. Ama teklif var, teklif var. Sevdiği ve hayatını beraber geçirmek istediği erkekten evlenme teklifi aldığı gün bir kadın için zaten hayatının en önemli biri günlerinden biri olacaktır. Ama bir de bu teklifin özel bir şekilde, her detayı hesaplanmış bir organizasyon dahilinde yapıldığını düşünün. Çok daha güzel, çok daha unutulmaz bir gün olmaz mı o zaman ikiniz için de?

Sürpriz evlenme teklifi 2 şekilde yapılabilir. Her şeyi kendiniz ayarlarsınız veya bu tarz organizasyonlar hazırlayan bir organizasyon firması ile iletişim kurar, sürpriz paketlerinin detaylarını öğrenir ve size en uygun gelenini hazırlamalarını istersiniz. Bu tip firmaların farklı fiyatları ve farklı detayları olan birçok paketleri oluyor, içlerinden biri mutlaka hayalinizdeki teklifle örtüşecektir.

Kendiniz de kız arkadaşınızı mutlu edecek bir program hazırlayabilirsiniz tabii. Neler yapılabilir, başkaları neler yapmış, ayrıca araştırıp yazıcam; bu bloğu bunun için açtım. İkinize özel bir program hazırlayabileceğiniz gibi yakın arkadaşlarınızla anlaşarak kalabalık ve eğlenceli bir sürpriz de ayarlayabilirsiniz. Ama bazı detaylar var ki onlar için bu işlere bakan profesyonellerle bağlantı kurmakta fayda var; Boğaziçi Köprüsü'nde lazerle evlenme teklifi veya barkovizyonla evlilik teklifi gibi. Özel bir masa süsleme veya ev süsleme organizasyonu düşünüyorsanız, bugünün profesyonel bir fotoğrafçı tarafından belgelenmesini istiyorsanız, 'Evlilik yüzüğü sevgilime konsept bir kostüm giymiş bir animatör tarafından getirilsin' diyorsanız yine aynı şey geçerli. Bu tip organizasyonlar için süsleme malzemeleri, kırmızı halılar, volkanlar, balonlar, fenerler, böyle şeyler gerekiyor. Azmederseniz kendiniz de yapabilirsiniz belki ama bütçeniz yeterliyse işi bilenler yaptırmak daha doğru olur. Böylece ortaya kusursuz bir organizasyon çıkar.

Şöyle dört başı mamur, mükemmel bir organizasyon hazırlamak için düşündüğünüz teklifin tarzına göre birtakım bağlantılara sahip olmak gerekiyor. Plaj veya sinema salonu işletmecileri, tekne kiralama işi yapan firmalar, animatör veya müzisyen temin eden firmalar gibi. Ayrıca en güzel, en şık ve romantik evlenme teklifi mekanları konusunda bilgi sahibi olmak lazım mesela. Kısacası, işi uzmanına bırakmak büyük kolaylık.

'Kendi organizasyonumu kendim yaparım' diyorsanız detayları iyi düşünün ve kız arkadaşınızın zevklerini de göz önünde bulundurun. İnternette size bu konuda fikir verebilecek bir sürü sürpriz evlilik teklifi haberleri, videoları falan var; onları gözden geçirin.

Sevgili Google; evlenme teklifleri konseptli bloğumun ilk yazısını internet boşluğuna atıyorum, tutuver sana zahmet.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder