4 Mart 2015 Çarşamba

Çırağan Sarayı'nda Evlenme Teklifi, Hem de Lazerle!


Kız arkadaşınıza Çırağan Sarayı'nda evlenme teklifi yapmak istiyorsanız bu şık sürpriz evlilik teklifi alternatifinin birkaç versiyonu olduğunu bilmeniz gerekiyor. Bunlardan birinden söz etmek istiyorum size; Çırağan'da yenilen romantik bir yemekten sonra yaşanabilecek güzelliklerden. 

Sevgilinizle Çırağan'a gittiniz, Tuğra Restaurant'ın size ayrılmış olan şık masasına oturdunuz, isimlerinize özel menülerinizi açıp (Evet, böyle bir şey de var; günün hatırası olarak saklayabileceğiniz isme özel menülerinizden seçiyorsunuz yemeklerinizi) seçimlerinizi yaptınız. Yemekler geldi, yediniz, bitti. Afiyet şeker olsun. Çırağan Sarayı'nda evlilik teklifi paketlerinin tekne turlu ve lazerli olanını tercih ettiyseniz bundan sonra başınıza şunlar geliyor:

- Çırağan'ın bahçesindeki iskeleye tüllerle, fenerlerle süslenmiş şıkır şıkır bir yat yaklaşıyor. Evet, sizin için, binin lütfen. 

- Yatta sizi bir başka masa bekliyor; sandalyeleri giydirilmiş, üstü özenle süslenmiş, atıştırmalık bir şeylerle donatılmış bir masa bu. 

- Tekne ikinize romantik bir Boğaz turu yaptırmak üzere hareket ediyor. Bu turun bir noktasında gerçekleşiyor lazerle evlilik teklifi atraksiyonu. Gökyüzünde belirmesini istediğiniz cümleler, çok güçlü bir lazer cihazıyla, tam da köprünün altına yazılıyor. 

- Uygun gördüğünüz evlenme teklifi sözleri gökyüzünde belirdikten sonra uzak kumandayla volkanlar patlatıyorlar bir de, ışıl ışıl oluyor ortalık.

- Işıl ışıl olan bir başka şey de kız arkadaşınızın gözleri oluyor tabii. Belki dolacaktır da gözleri, dert etmeyin, sevinç gözyaşları onlar. Ona bakın ve ne kadar güzel göründüğünü düşünün, bir de ne kadar güzel 'Evet!' dediğini.

Evlilik yolculuğunun ilk adımını atmış bulunuyorsunuz. İyi yolculuklar dilerim. 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder