20 Eylül 2017 Çarşamba

Lake Louise'de Evlenme Teklifi

Alberta - Kanada'daki Lake Louise (Louise Gölü) sularının canlı turkuaz rengiyle, Victoria buzulu ile, dağlık zemini, göle ve buzula hakim bir yere kurulmuş olan saray gibi Fairmont Chateau (Fairmont Şatosu) isimli oteliyle ünlü bir yer. Yürüyüş, rafting ve yerel geziler yapılabilen, kışın karlarla kaplandığında ise kayak sporunu sevenler için ideal bir yere dönüşen bu bölge dünyanın en güzel balayı yerleri arasında da gösteriliyor. Bu kısa bilgiden sonra konumuza dönelim: Lake Louise'de evlenme teklifi.



















Courtney ile Brian arasında geçen romantik anların Kim Payant Photography tarafından çekilen fotoğraflarının hoşunuza gideceğini sanıyorum.


Olaylar 1 Ocak 2015'de gerçekleşmiş. O sırada otel hala Noel için süslenmiş bir haldeymiş. Çiftin birkaç arkadaşı da oradaymış, fotoğraflarda göreceksiniz. Brian kız arkadaşıyla beraber gölün kıyısında biraz yürüdükten sonra aldığı yüzüğü çıkarıp teklifini yapmış.






Brian ve Courtney bir voleybol maçında tanışmışlar ve oyuna odaklanmak yerine sohbet etmeyi tercih etmişler. İkisi de doğayı, özellikle dağları seven insanlarmış. Brian her zaman teklifini Kanada'nın muhteşem bir doğası olan Rocky Dağlarında yapmayı istemiş. Bir arkadaşının düğünü için Alberta'ya gelme fırsatı olunca 3 yıldır beraber olduğu sevgilisini de yanında getirmiş. Ona Lake Louise'de evlilik teklifi yapacağını gizli tutmayı başarabildiği için son derecede heyecanlıymış.Brian dizlerinin üstüne çökene kadar Courtney'in böyle bir şey olacağından hiç haberi yokmuş.









Louise Gölü  dağları ve doğasıyla, zümrüt yeşili sularıyla, çevresindeki engebeli doruklar ve buzullarla çarpıcı bir güzelliği olan bir yer. Gölün normalde Haziran ayında çözülen sularının en canlı olduğu aylar Temmuz ve Ağustos ayları imiş. 




Kalan 3 fotoğrafı da ekleyip yazıyı yayınlayayım artık. Ziyaretiniz için teşekkürler.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder