10 Haziran 2017 Cumartesi

Yaz Geliyor, Plajda Evlilik Teklifi Yapma Zamanı Geliyor

Büyük aşklar mesafeleri aşar. The Heart Bandits organizasyon şirketinin görevlileri Raul'la beraber yapmak istediği plajda evlilik teklifi organizasyonu için fikirler üretirken onun kız arkadaşı Adilene'le ilişkisi hakkında çok şey öğrendiler. Çift son 4 yıldır bir uzak mesafe ilişkisi yürütüyorlardı, Raul Kaliforniya'da, Adilene Meksika'da yaşıyordu. Şirket yetkilileri Raul'a sahilde tavanından orkideler sarkan bir çardak kurmayı önerdiler, orkide Adilene'in en sevdiği çiçekti. Raul bu fikri beğendi.



Gün batımının en güzel göründüğü saatler yaklaşırken ekip çardağı kurdu, orkideleri hazırladı. Çardağın altına ayaklı bir tabela koydular, tabelaya çizilmiş olan harita sevgililerin üstesinden geldikleri mesafeyi simgeliyordu.  Denize bakan tarafına da beraberce güneşin batışını izlemeleri için örtüler ve yastıklarla bir alan oluşturdular.


Çardağın yanına geldikleri zaman Raul hemen diz çöküp teklifini yaptı, Adilene de ona "Evet" dedi. Oturup gün batımını izledikten sonra şirketin onlar için yer ayırttığı restoranda akşam yemeği yediler.



 Yaz mevsiminde evlenme teklifi yapmayı düşünüyorsanız sahiller, plajlar çok uygun mekanlar bence. Bu çok çeşitli şekillerde yapılabilir. Böyle bir çardak kurabilirsiniz, deniz kıyısındaki bir mekanla anlaşıp özel bir masa, hatta belki de özel bir ortam hazırlanmasını sağlayabilirsiniz. Ülkemizde yapılan organizasyonlarda hiç görmedim ama yabancı sitelerde görüyorum, bir plajda  piknik ortamı hazırlamak da gayet iyi bir fikir gibi görünüyor. Bu çardak altında evlilik teklifi fikirleri güzel ama imkanınız yoksa başka şeyler de düşünebilirsiniz.

Teklifi ne şekilde yapacağınızı düşünürken Raul'un yaptığını siz de yapın; yani projeye kız arkadaşınızın hoşuna gidecek ve ilişkinizle alakalı unsurlar ekleyin, güzel olur. Bütçeniz kısıtlı olabilir ama çok para harcamak zorunda değilsiniz, isterseniz pekala kendi imkanlarınızla da bir şeyler yapabilirsiniz. Birçok kadın kendisi için özel bir teklif planlanmasından hoşlanır ama bu teklifin ille de çok ihtişamlı, çok havalı bir şey olması gerekmiyor. Sevgiliniz sizin onu mutlu etmek, güzel bir sürpriz yapmak, sevindirmek adına çaba göstermiş olmanızdan hoşlanacaktır.  

Romantik bir teklif ortamı için mumlar, balonlar, çiçekler ayarlamak çok mastaflı ve zor bir şey değil. Diyelim ki deniz kenarındaki bir mekanda evlilik teklifi yapmak istiyorsunuz, masaya özel bir şeyler katmanıza izin verecek ve hatta yardımcı olacak mekanlar bulunur mutlaka. Müzikli bir yerse özellikle bazı parçaları çalmalarını, canlı müzik varsa teklfinizi sahneden anons etmelerini isteyebilirsiniz.

Yeterince paranız varsa profesyonellerin hazırladığı detaylı teklif paketlerini gözden geçirmelisiniz. Bu durumda sizin neler istediğinizi söylemekten başka pek bir şey yapmanız gerekmeyecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder