16 Nisan 2017 Pazar

Vosvos'la Evlilik Teklifi

* Sevgilinize nostaljik bir evlenme teklifi yapmayı düşünüyorsanız,
* Vosvos arabaları seviyorsanız / Kız arkadaşınız seviyorsa
* "Benimle evlenir misin?" sorusunu eğlenceli, renkli ve yaratıcı bir şekilde sormak gibi bir hayaliniz varsa Vosvos'la evlilik teklifi yapma fikri hoşunuza gidebilir.


















Bu ve benzer konularda araştırma yapıp yazılar yazan biri olarak bana gayet hoş bir fikir gibi göründü, neden olmasın, de mi? Kiralık Vosvos hizmeti veren bir yerle görüşseniz mesela ya da bu aracın fan kulüplerinden biriyle, size nasıl yardımcı olabileceklerini anlasanız. Evlenme teklifi organizasyonları yapan bir firmayla görüşmeyi düşünüyorsanız oradan da yardımcı olabilirler, böyle bağlantıları olabilir veya bulabilirler.


Şöyle geniş lastikli, özel tasarımlı bir veya bir sürü Volswagen Beetle ile yapılan bir teklif çok güzel bir hatıra olmaz mı? Vosvos Kulübü üyesi olan Alper Bekdamar kız arkadaşı Burcu'ya 20 arabayla bu tarz bir teklif yapmış. 150 kişilik bir ekiple beraber hazırladığı bu organizasyon için bütün arabaların camlarına "Benimle evlenir misin?" diye yazdırmış. Olan bitenler karşısında çok şaşıran kız arkadaşına soruyu birkaç kere sorması gerekmiş ama istediği cevabı almış sonunda.



Levent Omay da sevgilisi Hande'ye teklifini Bodrum Vosvos Fan Kulüp üyelerinden yardım alarak, 12 araçlık bir konvoy eşliğinde yapmış. Başka örnekler de vardır belki, bunlar benim yazıma ekleyecek 1 - 2 haber bulayım diye bakınırken ilk karşıma çıkanlar. Siz de bu tip bir teklif düşünürsünüz belki. İşin içine çiçekler, balonlar gibi detaylar girebilir, bir Vosvos minibüsün içi özel bir şekilde dekore edilebilir, başka şeyler düşünülebilir.



Sünnet düğünleri için, gelin arabası olarak veya özel günler için özel bir araç olarak kullanılabilen Vosvos'la evlenme teklifi yapma fikri hoşunuza gittiyse detayları düşünmeye başlayın derim. Organizasyona başka neler katabilirsiniz, bütçeniz ne kadar, kız arkadaşınız nasıl bir teklif almaktan hoşlanır, evet cevabı alacağınızdan emin misiniz vesaire. Bir Vosvos kulübüyle anlaşmaya çalışmak, bu araca sahip olan bir arkadaşınızdan aracını istemek gibi alternatifler var ama "Ben kurduğum hayali anlatayım, profesyoneller en iyi şekilde ve eksiksiz olarak gerçekleştirsin" diyorsanız bilinen bir organizasyon firmasıyla iletişim kurma yoluna da gidebilirsiniz.



 Vosvos kiralama hizmeti veren firmalar aracın süslenmesini üstlenebiliyor, gerekirse sizin için iyi giyinmiş, bakımlı ve temiz görünümlü bir şoför temin edebiliyorlar.Bunlar daha çok düğün dernek işlerine yönelik hizmetler sanırım ama farklı organizasyonlar için de söz konusudur mutlaka.




Aracı kiralamayı düşünürseniz güvenilir bir yerle bağlantı kurduğunuzdan emin olmanız lazım. Bakımsız, sorunlu, yasal belgeleri tamam olmayan bir araç yüzünden hayaliniz zehir olmasın. Sözleşmeyi de dikkatle okumanızı tavsiye ederim, ne olur ne olmaz.

30 romantik evlenme teklifi fikri için tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder