2 Aralık 2016 Cuma

Geniş Bütçeliler İçin 10 Evlenme Teklifi Yüzüğü

1stdibs antika, vintage ve modern tarzda mücevherler, mobilyalar, giyim eşyaları ve sanat ürünleri bulabileceğiniz yabancı bir site. Bugün bu siteden alabileceğiniz evlenme teklifi yüzükleri hakkında yazayım dedim. Bu modeller geniş bütçeliler için, 1stdibs'deki ürünlerin büyük bir kısmı, belki de hepsi bu kategoriye giriyor. Yukarıda gördüğünüz pırlanta yüzük için ödenmesi gereken ücret 4.000 $ mesela. Fransız mücevher tasarımcısı Cyrill Waskoll tarafından tasarlanmış olan bu yüzüğün ortasındaki pırlanta 0.25 karat, onun çevresindeki 40 adet taşın toplam ağırlığı da 0.50 karat.

Klasik bir evlenme teklifi yüzüğü almayı düşünüyorsanız  14 ayar beyaz altından yapılmış olan bu pırlanta tektaş yüzük size hitap edebilir. Ortadaki dikdörtgen kesim pırlanta 1.02 karat. Yandaki taşların toplam ağırlığı ise 0.35 karat. Fiyatı 4.775 $.


 Aşağıdaki pırlanta platin yüzük  9.895 $. Bu sade ve zarif yüzük 1995'de Amerika'da üretilmiş, tasarımcısı bilinmiyor.

Şimdi takdim edeceğim model papatya pırlanta yüzük olarak anılıyor. Modası geçmeyecek bir tasarımı olan yüzükteki pırlanta taşların ağırlığı 1 karat civarında. Metal kısmı 18 ayar altından yapılmış, 1990'larda İtalya'da üretilmiş, fiyatı da 2.158,18 $.

Metal kısımları 18 ayar altından yapılmış olan bu modern tasarım sarı elmas taşlı yüzük 1stdibs'de 8.000 $. Tasarımcısı Julius Cohen.


18 karat beyaz altından yapılmış olan bu art deco tarzı yüzük 595 $. 20. yüzyılın başlarında üretilmiş. Yüzükteki şampanya rengi elmas taşın ağırlığı 0.35 karat.


Kız arkadaşınıza farklı bir evlenme teklifi yüzüğü almak isterseniz  bu fantezi yüzük modeli ilginizi çekebilir. 14 ve 18 ayar beyaz altınla toplam 0.68 karat ağırlığındaki beyaz elmas taşlardan yapılmış olan yüzüğün farklı renkleri de mevcut. Günümüzde, Amerika'da üretilmiş.Modeli tasarlayıp satan firmanın showroom'unun bulunduğu yer New York'daki The World Diamond Tower. Fiyatı 2.112 $. 



Sıradaki fotoğrafta gördüğünüz model çok hoşuma gittiği için bunu da eklemek istedim ama bir şeyi belirtmem gerekiyor; bu yüzüğün fiyatı ortasındaki pırlanta hariç 2.225 $. 18 ayar beyaz altından yapılmış olan mahfazası Alex Soldier imzalı ki kendisi metalleri detaylı bir şekilde işlemesi, kendine özgü tarzı ve olağanüstü işçiliğiyle tanınan bir tasarımcıymış. Yüzüğün taşını ayrıca seçip bu şeyin içine koydurmak gerekiyor.



Evlilik teklifi yüzüğü olarak renkli taşlı yüzük modellerini de tercih edebilirsiniz. 1920'lerde yapılmış olan bu pembemsi mor safir taşlı yüzük 4.995 $. Yüzüğün metali platin. Mor safir taşın ağırlığı 1.07, iki yanındaki 3'er küçük pırlanta taşın toplam ağırlığı 0.12 karat.

Son olarak 7.850 $ değerinde bir  mavi safir taşlı yüzük gelecek. Bu platin yüzüğün orta kısmında bir elmas taş bulunuyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder