13 Kasım 2016 Pazar

Piknikte Evlenme Teklifi

Bu Leo'nun kız arkadaşı için hazırladığı piknikte evlenme teklifi organizasyonunun hikayesidir. Kendisi fotoğraf çekimi için Kanada'da hizmet veren bir fotoğrafçılık firması olan Paisley Photography ile anlaşmış, oralarda bir yerde yaşıyorlar demek ki. Mevsim bunun için uygunsa siz de böyle bir romantik piknik ortamı hazırlayabilirsiniz diye düşündüm ve bu fotoğrafları ziyaretçilerimizle paylaşmaya karar verdim.


Bu açık havada evlilik teklifi projesini hazırlamak pek zor görünmüyor, de mi? Ne yapmış arkadaş; ağaçlık bir parkta, bir ağacın altına minderler, çiçekler, bir piknik sepeti, olayı kutlamak üzere alınmış şampanya ve kadehler ve birkaç dekoratif aksesuarlar sıcak ve şık bir piknik ortamı hazırlamış. Bir de ağaçtan aşağıya doğru bir şeyler sallandırmış, renkli kağıt fener onlar galiba. Romantik bir evlilik teklifi için özel bir ortam, gayet de hoş görünüyor. Bu anların belgelenmesi için fotoğrafçı da ayarlamış. Sonra sevgilisini elinden tutup buraya getirmiş ve teklifini yapmış.

 Kız arkadaşınız sizden nasıl bir sürpriz evlilik teklifi bekler onu bilemem tabii, ama akılda kalacak evlenme teklifi anısı oluşturmak için pahalı bir evlilik teklifi organizasyonu yaptırmak zorunda değilsiniz. Kaldı ki bunu isteseniz bile bütçeniz yeterli olmayabilir. Bir piknikte evlilik teklifi ortamını kendininiz de hazırlayabilirsiniz pekala, ayrıca farklı ortamlar da hazırlayabilirsiniz. İkinize özel bir ortam değil de arkadaşlarınızın da dahil olacağı bir organizasyon ayarlayabilirsiniz.






Paris temalı evlenme teklifi için tıklayın


2 yorum:

  1. Çok romantik. Düzenleme de çok güzel olmus.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. De mi? Yabancı sitelerden de çok arıyorum böyle konuları çeşit çeşit yazmak için, bu öyle bir konu mesela. Denk düşerse bana link atabilirsin, memnun olurum.

      Sil