9 Mart 2016 Çarşamba

Miami'de Sürpriz Evlilik Teklifi


The Heart Bandits tarafından hazırlanan bir Miami'de sürpriz evlilik teklifi organizasyonuyla karşınızdayım sayın ziyaretçiler. Maged'in kız arkadaşı Sarah'ya yaptığı evlenme teklifinin hikayesi bu.




Miami civarında yapılan bir helikopter turuyla başlıyor bu hikaye. Helikopterin indiği yerde çifti 3 müzisyenden oluşan bir grup bekliyor. Maged'le Sarah bir süre burada dans ediyorlar. Sarah'nın kendisini bir sürprizin beklediğinden haberdar olduğunu ama detayları bilmediğini tahmin ediyorum, çünkü şık bir yere gidecek tarzda giyinmiş - erkek arkadaşı da öyle. Kız arkadaşınıza bir sürpriz evlenme teklifi yapmayı planladığınız zaman gerekli görürseniz ona bir şeyler çıtlatabilirsiniz siz de, bu sürprizi bozmaz. Bu organizasyonda olduğu gibi özel bir şekilde giyinip süslenmek gerekebilir.


Çiftimiz daha sonra bir Limuzin'le Miami'deki çok şık bir otele bırakılıyorlar. Otelin bahçesinde, bir çardağın altında ikisi için bir masa hazırlanmış. Bir de özel bazı detaylar var. Yukarıda gördüğünüz köprü maketi mesela, çiftin Amsterdam'daki ilk buluşma yeri. Bir de üstünde isimlerinin ve tanıştıkları tarihin yazılı olduğu kumdan kale yapılmış, kalenin etrafında küçük havai fişekler yanıyor. Yapraklarla yapılmış kalp figürü ve diğer süslemeler derken ortam romantik detaylardan yana baya zengin.



Maged'le Sarah burada da canlı müzik eşliğinde biraz dans ediyorlar. Derken Maged kalp figürünün ortasında diz çöküp teklifini yapıyor ve "Evet" cevabını alıyor. 




Bundan sonrası çifte özel hazırlanmış bir menünün de bulunduğu masada muhabbet ve biraz daha dans. Ve bir romantik evlilik teklifi hikayesi daha böylece sona eriyor. 








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder