18 Mart 2015 Çarşamba

Kız Kulesi'nde Evlenme Teklifi


İstanbul'un duruşuyla mağrur, manzarasıyla muhteşem mekanları sürpriz evlilik teklifi organizasyonları için mükemmel bir ortam teşkil ediyor. Tarihi boyunca farklı amaçlarla kullanılmış olan Kız Kulesi de bu mekanlardan biri. Günümüzde Kule'deki restoranda ve barda düğünler, kutlamalar yapılıyor; davetler veriliyor.

Organizasyon firmalarının kız arkadaşına Boğaz'ın ortasındaki bu özel mekanda 'Benimle evlenir misin?' demek isteyen beyler için hazırladığı birçok Kız Kulesi'nde evlenme teklifi paketleri var. Bu edebi olmayan, kolay ve eğlenceli yazıda size bu paketlerden söz edeceğim.

Kız Kulesi'nde evlilik teklifi paketleri:

Kız Kulesi'nin en üst katında yer alan Kuledebar şahane bir romantik evlilik teklifi mekanı. Dilerseniz bar teklifi yapacağınız gece için kapatılıyor ve burada size özel müzik yayını yapılıyor. Bara çıkan merdivenlere ve barın zeminine kırmızı gül yaprakları serpiştiriliyor, zemine ayrıca gül yapraklarından kocaman bir kalp yapılıyor ve içine isimlerinizin baş harfleri yazılıyor. Barda özel olarak süslenmiş tek bir masa oluyor.  Sevgilinizle beraber İstanbul manzarasının ve masadaki lezzetli menünün tadını çıkarıyorsunuz, bu sırada 1 garson özel olarak size hizmet veriyor. Uygun bir anda da teklifinizi yapıyorsunuz.

Diğer bir alternatif de şöyle; yukarıdaki sahneler, evlilik teklifi hariç olmak üzere aynen gerçekleştikten sonra Kız Kulesi'nden yatla alınıp Boğaz turuna çıkarılıyorsunuz. Teknenin içinde itinayla süslenmiş, hafif ikramlıklarla donatılmış bir masa oluyor. Yat Boğaz Köprüsü'nün altına geldiğinde bir lazerle evlilik teklifi olayı gerçekleşiyor, evlenme teklifinizi içeren sözler köprünün altında beliriyor yani. Geceyi iyice ışıldatmak için volkan da patlatılıyor bu sırada.

Afişli bir alternatif de var. Kız Kulesi'nde evlilik teklifi paketleri arasında. Siz cam kenarına kurulmuş şık bir masada yemeğinizi yerken, önceden ayarlanmış bir zamanda camın önünden bir yat geçiyor. Sizin net bir şekilde görebileceğiniz bir yere geldiği zaman yattan üstünde evlilik teklifi sözleri yazan bir afiş açılıyor. Tam o sırada masanıza kız arkadaşınıza takdim edeceğiniz yüzük geliyor. Şık bir havayla geliyor tabii, mesela içinde gül yaprakları olan bir tabağa konulmuş olarak. Bu sırada yattaki afişin yan taraflarında 2 adet volkan patlatılıyor.

Başka ne varmış, şu varmış: yemeğinizi yiyorsunuz, ondan sonra iskelede evlenme teklifinizi ifade eden bir afiş açılıyor. Siz yüzüğünü kız arkadaşınızın parmağına geçirirken volkan ve konfeti patlatılıyor.

Başka detaylar da var aslında; bunları organizasyonu yaptıracağınız firmayla iyice konuşmanız lazım. Mesela bir kemancı ikiniz için canlı müzik yapabilir, yüzük masaya bir animatör tarafından getirilebilir, teklifiniz uçan balonlarla ifade edilebilir, sizi sürpriz mekanına getirip götürecek bir VIP araç ayarlanabilir.

Akşam yemeği için tercih edeceğiniz menü konusunda görüşmeyi de unutmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder